TÁJÉKOZTATÓ KOSSUTH TÉRI ÜZLETÜNK ZÁRVATARTÁSÁRÓL

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Pick Szeged Zrt. Kossuth téri márkaáruháza 2016. november 4-től átmenetileg bezár az átalakítási munkálatok idejére.

Tovább 2016. 11. 22.

Újabb elismerés a PICKSTICK-nek

AZ EOQ MNB Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága által kiírt pályázaton PICKSTICK termékünk Nemzeti Díjnyertes lett.

Tovább 2016. 11. 22.

Új termék kóstoló helyszínei

A PICK termékek csomagolásának megújulása mellett új termékekkel is bővült kínálatunk. A jól megszokott minőség mellé új fajta ízkombinációkat párosítottunk, így született meg a PICK Szalámis párizsi, PICK Mediterrán szelet és a PICK Sajtos-snidlinges párizsi. Hogy senkiben se maradjon kétség, vajon megéri-e kipróbálni ezeket az új termékeket, egy országos kóstoltató kampányt szerveztünk.

Tovább 2016. 11. 08.

allergén információk

Termékeinkből kedvére állíthatja össze étrendjét, diétás étkezését, amihez kérje ki házi-vagy gyermekorvosa, dietetikusa tanácsát is!

Csatlakozzon hozzánk!

PICK Ízközösség
Várunk mindenkit a Facebookon!

pick szeged zrt. márkák

Jól ismert márkáinkkal a legmagasabb fogyasztói igényeket elégítjük ki a piacon megtalálható kategóriákban: szalámik, kolbászok, sonkák, virslik, párizsik illetve felvágottak, kenőmájasok, szalonnák és bacon-ök, valamint a különböző konyhakész húsok.

Pick
Herz
Família
Délhús
Ringa