Karrier

A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével a növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A csoportnak tagja a Pick Szeged Zrt.

A vállalatnál tevékenykedő közel 2200 munkavállaló az ország több településén folyamatosan azért dolgozik, hogy munkája eredményeként minőségi ételek kerüljenek a fogyasztók asztalára itthon és külföldön egyaránt.

 

Álláslehetőségek
szellemi munkavállalók részére

Megnézem az ajánlatokat

Pályázás módja: kizárólag a karrier oldalon történő regisztrációval lehetséges.

Álláslehetőségek
fizikai munkavállalók részére

Betanított-, segéd-, szakmunkára az önéletrajzokat a karrier@pickszeged.bonafarm.hu e-mail címre várjuk.

MIÉRT VÁLASSZa a bonafarmot?

Mert egy magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoportban itthon, magyar nyelvi környezetben is megvalósíthatja nemzetközi szintű karrier céljait, és teremthet tartós értéket, illetve válhat építő részévé egy dinamikus újítási és megújulási folyamatnak.
Az évi 140 milliárd Ft-os forgalom és stabil tulajdonosi háttér révén biztos jövőt remélhet nálunk, míg vállalataink széles ágazati és földrajzi kiterjedtsége sokszínű karrier lehetőségeket kínál az ország szinte minden pontján.

 

 

KIKET KERESÜNK? 
MIK AZ ÉRTÉKEINK?

Kezdeményező, innovatív, mindig megújulni és fejlődni vágyó munkatársakat keresünk, akiknek a természet, a föld, az ízek, valamint hagyományaink tisztelete egyaránt fontos. Olyan kollégákat, akik elkötelezettek, és minőségi munkával szeretnének értéket teremteni, nem ijednek meg a fáradságos munkától, és fontos számukra a közösség szolgálata. Akik egy együttműködő és hatékony csapat részeként szeretnének mindig többet és jobbat alkotni.