16. alkalommal is együtt futottunk!

16 évvel ezelőtt teremtettük meg a hagyományt az ősz elején megrendezett futófesztivállal. A fő cél a megalapítás óta nem voltázott: szeretnénk minél több ember figyelmét felhívni az egészséges életmódra és a mozgás fontosságára. Nem utolsó sorban egy remek alkalom arra, hogy egy újabb nagyszerű élménnyel gyarapodjanak a családok, baráti körök, iskolák osztályai.

A 3 táv elrajtolásával és teljesítésével párhuzamosan színes programokkal, közös bemelegítéssel gondoskodunk a Dóm téren tartózkodó látogatók, résztvevők jó hangulatáról. Mindemellett a különböző kiállító partnereinknek köszönhetően finom termékek kóstolására, játékos feladatok teljesítésére is lehetőség nyílt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az időjárás idén is kedvezett a résztvevőknek, és a rajt ezúttal is egy méterre pontos ejtőernyős szép landolással érkezett.

 

Köszönjük minden résztvevőnek, minden partnerünknek azt, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez, és a kitűnő hangulathoz! Külön köszönet illeti kiemelt támogatónkat, a Market Építő Zrt.-t valamint partnerünket a Sole-Mizo Zrt.-t kiemelkedő támogatásukért amivel évről évre segítenek bennünket a még színvonalasabb és tartamasabb rendezvény megvalósításában.

Reméljük, jövőre ismét mindenkivel találkozhatunk!

 

Az esemény teljes képgalériája ide kattintva megtekinthető.

Hamarosan pedig a futásról készült kisfilmmel is jelentkezünk :)