BEMUTATJUK AZ ÚJ PICKOLINO SERTÉSVIRSLIT!

 

Örömmel mutatjuk be új termékünket, az új PICKOLINO sertésvirslit, melyet kifejezetten az Önök igényei alapján alkottunk meg.

 

A PICK számára új termék fejlesztése esetén mindig elsődleges szempont, hogy figyeljünk a vásárlóinkra, s olyan terméket kínáljunk, mellyel válaszolni tudunk a különböző igényekre. Az új PICKOLINO virsli esetén emiatt a megszokott magas minőség mellett hangsúlyt helyeztünk arra, hogy a termék gyorsan és sokoldalúan elkészíthető legyen.

 

Ez az egyedi, kellemesen füstös, finom ízű PICKOLINO sertésvirsli burkolat nélküli, hámozott PICK újdonság, mely fogyasztóbarát, 140 grammos, vákuumcsomagolt kiszerelésben kapható. PICKOLINO sertésvirsli további előnye, hogy gluténmentes, laktózmentes és ízfokozót sem tartalmaz.

 

Különlegessége, hogy többféleképpen varázsolhatóak belőle étvágygerjesztő fogások az asztalra, így mindenki a saját, vagy családja ízlése szerint fogyaszthatja, hiszen a PICKOLINO MINDENHOGYAN FINOM!

 

 

Megfőzhető hagyományosan vízben, vagy a maximális ízélmény elérése érdekében a saját csomagolásában is. További előnye, hogy a virsli a csomag kibontása nélkül is mikrózható. Hidegen egy könnyed saláta kiegészítése lehet, leveles tésztába sütve kiváló vendégváró falatokat készíthet belőle, finom zöldségekkel pedig a nyári grillezéseknek is ínycsiklandozó részévé válhat.

 

 

Keresse az új PICKOLINO virslit az üzletekben, és készítse el épp úgy, ahogy ön szereti! Most ráadásul duplán megéri PICKOLINO virslit vásárolni, hiszen ha feltölti a vásárlásakor kapott blokkon szereplő AP kódot az új e-PICK felületünkre, most dupla ePICK pontokat szerezhet vele, melyeket kedvezményekre válthat be. Töltse fel pontjait a www.e-pick.hu-n, vagy az alkalmazáson keresztül, melyet letölthet Apple Store-ból vagy a Google Play Áruházból is!

 

PICKOLINO – Mindenhogyan finom!