Nyerő választás 150 éve!

Januárban lezárult a 2019-ben 150 éves születésnapját ünneplő PICK márka jubileumi nyereményjátéka, amely során rengeteg értékes nyeremény lelt gazdára, fődíja pedig egy gyönyörű, magas felszereltségű Toyota Corolla Touring Sports személyautó volt. A nyeremény átadására február 20-án került sor a szegedi Toyota szalonban, ahova nyertesünk családjával érkezett Gávavencsellőről.

 

A PICK jubileumi nyereményjátékának fődíja február 20-án került átadásra Szegeden a Toyota szalonban a boldog nyertes és családja számára. A főnyeremény egy magas felszereltségű Toyota Corolla Touring Sports személyautó volt, amely mint utóbb kiderült nyertesünk álma is volt egyben.

Szerencsére most ez az álom valóra válhatott. A boldog nyertes, Berei Zoltán Róbert a feleségével és két gyermekükkel érkezett vonattal Szegedre - praktikusan, mivel nyertesünk a MÁV-nál dolgozik - azonban haza már a büszke autótulajdonossal a volánnál, új autójukkal utazhatott.

 

   

 

A nyeremény átadásának alkalmával helyszínen lévő kollégáinknak lehetősége nyílt jobban megismerni a családot, így elmesélték számukra, hogy nem sokkal nyereményjáték előtt nyertek egy összerakható Lego autót. Viccelődtek is egymással, hogy az összeszerelés után meglesz a „régóta vágyott családi autó”. Ekkor még maguk sem gondolták, hogy a PICK 150 éves nyereményjátékában is rájuk mosolyog a szerencse és Ők lesznek azok, akik hazavihetik a vadonatúj Toyota Corolla Touring Sports autót. Innentől utazáskor a család biztonságáról immár az ütközés megelőző rendszer, az intelligens automata parkolási- és holttérfigyelő rendszer és még számos kényelmi funkció is gondoskodik. Nem is csodálkoztunk rajta, amikor megemlítették, hogy már a családi nyaralást tervezgetik.

 

   

 

Játékosunk elmesélte azt is, hogy sok feltöltött blokkal vettek részt a nyereményjátékban, a gyermekeik idő közben igen megkedvelték a szalámit, hiszen gyakori szereplő volt a vacsoraasztalon. A nyertes blokkjukon egy PICKOLINO sajtos virsli szerepelt, amit a közeli kisboltban vásároltak meg, ahova igazából sütőpapírért ugrottak be. Az üzletben úgy döntöttek, hogy aznap virsli kerül a vacsora asztalra. És milyen jó döntés volt.

 

   

 

Még egyszer szívből gratulálunk az újdonsült tulajdonosnak és családjának, és persze sok, élményekben gazdag kilométert kívánunk az autó vezetéséhez!

 

Ezúton szeretnénk megköszönni minden játékosunknak, hogy részvételükkel megtiszteltek minket bizalmukkal és részesévé váltak ennek a különleges, jubileumi alkalomnak! Érdemes figyelni honlapunkat, illetve a PICK Ízközösség Facebook oldalát, hiszen idén is egy izgalmas nyereményjátékot tervezünk az önök számára.