PICK Szalámik

A mögöttünk álló több mint 150 éves szakértelem és technológia lehetővé teszi, hogy a PICK Téliszalámi által megalapozott értékek és a megszokott magas minőség megtartása mellett olyan finom és változatos szalámikat alkossunk, melyek mind a tradicionális, mind az újdonságokra nyitott szalámi fogyasztók számára felejthetetlen íz-élményt nyújtanak.

 

 

Szortimentükben az eredeti PICK Téliszalámi mellett nagy népszerűségnek örvendenek a szintén hagyományos érleléssel készült, nemespenészes Rákóczi, Mátyás és Csemege szalámik is.

A folyamatos megújulás jegyében idén tavasszal PICK Szalametti néven vezettük be a legújabb szalámi-termékcsaládunkat, melyet valódi fogyasztói igényekre szabva fejlesztettünk ki a változatosabb ízekre vágyó szalámifogyasztók számára. A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt termékcsalád hagyományosabb fűszerezésű csemege, paprikás és csípős, valamint izgalmas chilis és fokhagymás fűszerbevonatos változatban érhető el a boltok polcain.

 

A PICK szalámik változatos fogyasztói igényeket elégítenek ki, de ami közös bennük: egyedi ízvilágukkal még emlékezetesebbé teszik a legfontosabb napokat és mosolyt csalnak az arcokra a hétköznapi pillanatokban is.

 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a PICK szalámik, nemcsak itthon, külföldön is ismertek és elismertek. Ezt bizonyítja az idén elnyert, a legnagyobb német élelmiszeripari szaklap, a Lebensmittelzeitung Top-Marke2021 szakmai díja is, amellyel a legfontosabb élelmiszerkategóriák 100 legsikeresebb márkáját tünteti ki évente. 2021-ben a PICK szalámik a Frissáru (Frische) kategórián belül a Szalámi (Salami) alkategóriában nyerték el a legjobbnak járó díjat.