Új ízzel bővült a PICKSTICK termékcsalád!

A jubileum évében számos újdonsággal készült a PICK márka a fogyasztóink számára, melyek közül az első a Jubileumi szeletelt vastagkolbászok bevezetése volt négyféle ízben. A PICK Téliszalámi is új csomagolást kapott az egyedi 150 éves logóval. Őszre pedig további három új termék kerül a boltok polcaira.

 

A jubileumi kolbászok júliusi bevezetése után ősszel újabb régóta várt PICK termékek kerülnek a boltok polcaira: a fogyasztók által kedvelt PICKOLINO virsli és PICKSTICK termékek újabb ízvariánssal bővülnek, valamint szalámi portfóliónk is tovább színesedik.  

 

A snack évek óta folyamatosan bővülő kategóriaként van jelen a piacon, és büszkén mondhatjuk, hogy ezt a növekedést a főként PICK termékek generálják. Emiatt fontosnak tartottuk, hogy a fogyasztói igényekre válaszolva bővíteni tudjuk választékunkat. A piackutatási eredményekre alapozva azt láttuk, hogy vásárlóink főként a tradicionális magyar ízvilágot keresik, így nem volt kérdés, hogy portfóliónk a magyaros PICKSTICK-kel bővítjük.

 

Új termékünk kellemesen füstölt, melynek fűszerezésében a fűszerpaprika, fekete bors és a különféle szárított zöldségek harmonikus kombinációja érezhető. Tökéletes választás tízóraira, uzsonnára, útközben, de akár az esti filmnézéshez, vagy baráti összejövetelek kísérőjeként is.

 

Keresse ön is a boltok polcain!