Számos érv szól a PICK mellett

A PICK számára a fogyasztók az elsők, ezért igyekszünk mindig többet nyújtani: az utánozhatatlan PICK minőség mellett több tematikus egyedi ajánlattal készülünk az év során, melyekkel hozzáadott értéket nyújtunk.

 

A legaktuálisabb ilyen aktivitás az iskolába való visszatérés időszakához kapcsolódik. A nyári szabadságok és ráérősebb hétköznapok után a legtöbb családnak nehézségekkel és rohanással indul az iskolakezdés, a kreatív és változatos szendvicsek elkészítésére már gyakran nem jut elég idő.

Erre gondolt a PICK és segítséget is nyújt: 11%-kal több terméket csomagolunk a megjelölt Szalametti szalámi és párizsi termékeinkbe.

 

 

                                          

 

A Szalametti szalámi család a bevezetés óta eltelt több mint egy évben egyre népszerűbbé vált, köszönhetően a széles és izgalmas választéknak, a harmonikus ízeknek és a már megszokott és elvárt magas PICK minőségnek.

 

A párizsik is a legkedveltebb PICK termékek közé tartoznak: a hétköznapjaink és a fiatalok szendvicseinek elengedhetetlen alapanyaga. Utánozhatatlanul finom ízüket szaktudásunknak és a harmonikus fűszerezésnek köszönhetik, ezáltal biztos pont lehet a családok életében.  

 

A promóciós termékek augusztus közepétől érkeznek a boltok polcaira.