Új taggal bővült PICKOLINO termékcsaládunk!

Habár a virsli mindennapjaink elmaradhatatlan része, az ünnepek közeledtével még fontosabb szerepet kap az asztalokon. Akár egy egyszerű sós desszertet akarunk készíteni, vagy egy könnyed salátát, minden receptet gyorsan fel tudunk dobni vele. A szilveszteri menünek pedig hagyományosan elmaradhatatlan része hazánkban.

 

A PICK Pickolino termékcsaládját épp ezért úgy fejlesztettük ki, hogy bármilyen formában is szeretné elkészíteni kedvencét a hamisíthatatlan PICK minőséget és ízt élvezhesse. A termékcsalád népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővíteni tudtuk termékcsaládunkat, így a hagyományos verzió mellett ma már több ízesítésben és kiszerelésben megtalálhatóak a boltok polcain, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

 

                            

 

Az idei évben ismét egy új családtaggal szeretnénk segíteni vásárlóink ünnepi készülődését, ezért a klasszikus, füstölt ízvilágú PICKOLINO termékünk XXL kiszerelésben is elérhető decembertől. A nagy kiszerelésnek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni az ünnepi menüben, hiszen a család kedvence az asztalra kerülhet. Továbbá, a termék különlegessége, hogy 2x280g-os kialakításának köszönhetően egy nagyobb menü elkészítése is könnyen megoldható vele, de szétválasztható csomagolása a  hosszantartó frissesség megőrzését is biztosítja.

 

 

Új termékünk mellett két gyors, mégis nagyszerű recepttel is szeretnénk jóízűvé tenni az ünnepeket fogyasztóink számára, fogyasszák szeretettel!

  1. PICKOLINO-S CROISSIANT
  2. SZICÍLIAI HOT-DOG

Kellemes ünnepeket kívánunk!