Új PICK Szalametti termékcsalád

Örömmel tölt el minket, hogy a PICK Szalámik változatos ízei egész évben megfűszerezik a mindennapokat. Nem volt ez másképp nyáron sem, amikor útra keltünk, hogy új dolgokat fedezzünk fel, vagy egy életre szóló utazásra indultunk, és amikor közösen dobbant a szívünk a magyar sikerekért. 

 

Bár a nyárnak vége, a PICK szalámi a dolgok hétköznapokban is velünk vannak. És mivel nincs két egyforma nap, az új PICK Szalemetti szalámikkal nincs két egyforma szendvics sem! 

A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt, harmonikus fűszerezésű PICK Szalametti szalámi termékcsalád csemege, paprikás, csípős változatban, valamint izgalmas chilis és fokhagymás bevonatban is elérhető a boltok polcain. 

 

 

A termékekkel célunk, hogy a penészmentes kategóriában garantált PICK minőség mellett izgalmas és változatos kínálatot biztosítsunk fogyasztóinknak minden napra.

          

 

A termékek fűszerezése, füstölt illata a tradicionális szalámi jegyeket hordozza, melyet a modern gyártástechnológiával és szakértelmünkkel ötvöztünk, így igazodva a széleskörű fogyasztói elvárásokhoz. Az ízesített változatok megjelenése plusz izgalmakat, színt hozz a penészmentes szalámi kategóriába, mert a felületükre felvitt fűszerbevonatokkal kapják meg végső ízvilágukat. 
 

          

 

Próbáljátok ki és vigyetek egy falat változatosságot minden napotokba a PICK Szalametti termékcsaláddal!