Új PICK Szalametti termékcsalád

Folyamatos piaci és fogyasztói kutatásaink alapján idén tavasszal, új termékcsaláddal gazdagodik a PICK márka szalámi portfóliója, mely PICK Szalametti néven kerül bevezetésre.  A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt, harmonikus fűszerezésű penészmentes szalámi termékcsalád csemege, paprikás, csípős változatban, valamint izgalmas chilis és fokhagymás bevonattal kerül a boltok polcaira.

 

 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a nagy múltra tekintő PICK márka, a Téliszalámi megalkotója több mint 150 éves hagyományának köszönhetően a szalámi kategória szakértője Magyarországon. A mögöttünk álló szakmai tudás és technológia lehetővé teszi számunkra, hogy innoválni tudjunk, megtartva a márka által biztosított magas termékminőséget. A termékekkel célunk, hogy a penészmentes kategóriában garantált PICK minőség mellett izgalmas és változatos kínálatot biztosítsunk fogyasztóinknak minden napra, hiszen a Szalametti szalámikkal nincs két egyforma szendvics!

A termékek fűszerezése, füstölt illata a tradicionális szalámi jegyeket hordozza, melyet a modern gyártástechnológiával és szakértelmünkkel ötvöztünk, így igazodva a széleskörű fogyasztói elvárásokhoz. Az ízesített változatok megjelenése plusz izgalmakat, színt hozz a penészmentes szalámi kategóriába, mert a felületükre felvitt fűszerbevonatokkal kapják meg végső ízvilágukat. 

 

Próbáljátok ki és vigyetek egy falat változatosságot minden napotokba a PICK Szalametti termékcsaláddal!