ÚJDONSÁGOK A PICK VÁLASZTÉKÁBAN

Idén több új termékkel is bővül a több, mint 150 éves PICK márka kínálata. Májusban PICKOLINO termékcsaládunk 3 új változattal, míg a párizsi kategória szintén 3 új variánssal lesz gazdagabb.

 

 Vállalatunk folyamatosan dolgozik új termékek fejlesztésén annak érdekében, hogy a fogyasztói igényeket minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni, biztosítva a már jól megszokott PICK minőségét és utánozhatatlan ízeket a fogyasztóinknak. A jelen helyzetben felelős nagyvállalatként kiemelt feladatunknak érezzük, hogy minél szélesebb termékválasztékot biztosítsunk fogyasztóinknak, hogy minden PICK vásárló megtalálja a családja számára megfelelő terméket portfóliónkban.

 

A termékfejlesztések közt elsőként idén májusban a népszerű PICKOLINO termékcsalád ismét újabb taggal gazdagodik az új PICKOLINO HOT DOG virsli termékkel, mely füstös, valamint sajtos ízesítésben kerül a boltok polcaira. A PICK PICKOLINO Hot dog baromfihús (csirkehús) felhasználásával készült hámozott virsli, mely különlegesen finom ízvilágát az egyedi fűszerezésnek és az enyhén füstölt íznek köszönheti. Fogyasztóbarát 140 grammos és családi, 280 grammos vákuumcsomagolt kiszerelésben 45 napos minőség megőrzési idő mellett kínáljuk vásárlóinknak. A PICKOLINO Sajtos Hot dog az alaptermék sajttal ízesített változata. A PICKOLINO sertés virslikhez hasonlóan az új termékek sem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót, ezen kívül glutén és a sajtos ízváltozat kivételével, laktózmentesek. 

 

       

 

A PICK PICKOLINO Hot dog virslik sokoldalúan elkészíthetőek, ízlés szerint főzhetőek, grillezhetőek és süthetőek is, de akár melegítés nélkül is fogyaszthatóak. Az alkalmazott speciális fóliának köszönhetően tasakban is főzhetőek illetve mikrohullámú sütőben is melegíthetőek.

 

 

Szintén májusba kerül az üzletekbe új PICK HARMÓNIA párizsi termékünk is, melyet nevére jellemezően harmonikus fűszerezés és kiegyensúlyozott íz hatás jellemez. A baromfi (csirkehús) felhasználásával készült párizsi önkiszolgáló rendszerben elérhető lesz szeletelt 100g, valamint 400g rúd kiszerelésben, valamint a csemegepultokban is. A PICK Harmónia párizsik hozzáadott ízfokozót nem tartalmaznak és a glutén illetve laktóz intoleranciával érintett fogyasztói kör részére is biztosítanak választási lehetőséget.

 

 

 

Keresse ön is boltok polcain a PICK márka legújabb termékeit!