Ünnepeljünk együtt!

A PICK idén ünnepli alapításának 150. évfordulóját, így az idei év a PICK Téliszalámi és hagyományaink ünneplésének éve lesz számunkra.

 

Cégünk, a Pick Szeged Zrt. 2019-ben kivételes jubileumot ünnepel, ugyanis éppen 150 éve lesz, hogy Pick Márk megalapította a mai Pick Szeged Zrt. elődjét, és megalkotta a PICK Téliszalámi máig változatlan receptúráját.  Másfél évszázad alatt a kis családi vállalkozás Közép-Európa egyik legnagyobb vállalatává, a PICK Téliszalámi pedig az egész világon az egyik legismertebb Hungarikummá vált.

 

Büszkeséggel tölt el Bennünket, hogy részesei lehetünk ennek a sikertörténetnek, amely elképzelhetetlen lenne Önök, a fogyasztóink nélkül, akik már 150 éve ajándékoznak meg minket bizalmunkkal.

 

Épp ezért az idei év során több újítással, meglepetéssel készülünk az önök számára. Ezek közül az egyik legizgalmasabb, hogy május végén kitárja kapuit a PICK Virtuális Múzeuma.

 

A múzeumban többek közt egy interaktív videó mutatja be a cég történetét, emellett egy 360 fokos videó segítségével virtuális gyárlátogatáson is részt vehetnek a látogatók, sőt, még a korábbi múzeumból is átköltözik néhány kiállítási darab. Habár a játékosságot és az élményeket már ezek a terek sem nélkülözik, több játék is helyet kapott a megújult múzeumban. Kövessenek minket Facebook-on, hogy első kézből értesüljenek a múzeum „megnyitásáról”!

 

Együttműködő partnereink: