Vidd haza a művészetet vászontáskáinkon!

Életre szóló ízemlékek textilen 

 

A 100% pamutból készült, limitált példányszámban elérhető ajándéktáskát két, utánozhatatlan stílusával ismertté vált grafikus munkái díszítik. Ghyczy Dia és Csordás Levente alkotásai olyan személyes élményekből táplálkoznak, melyek mindenki más számára ugyanúgy ismerősek lehetnek, hiszen szinte mindenkinek van az életében olyan pillanat, melyekre szívesen emlékezünk, és része a PICK szalámis szendvics is.

 

                                     

 

Habár a témák inkább nosztalgikusak, viszont a kortárs grafikiai stílusuk miatt modern újraértelmezést kapnak ezek az ízemlékek. Így a táska, amin helyet kapnak ezek a pillanatok, egyszerre praktikus tárgy, amelyben szendvicset vihetünk magunkkal, hogy újabb ízemléket szerezzünk, ugyanakkor olyan esztétikus kiegészítő is, amely számtalan élethelyzetben dobja fel megjelenésünket, részletgazdagsága pedig sokadik alkalommal is arra késztet minket, hogy hosszasan bogarásszuk a kedves rajzokat és új dolgokat fedezzünk fel rajtuk.  

 

                                    

 

Érdemes tehát összegyűjteni a 4 db limitált vászontáska mindegyikét. 

 

*A promócióban a 350-400 g-os és 750-800 g-os PICK Téliszalámi rúd termékek, valamint a 350-400 g-os Rákóczi rúd termékek szerepelnek. 

 

A termékek a készlet eredjéig az alábbi időpontoktól elérhetőek: 

AUCHAN: 2023.07.27.

LIDL: 2023.06.29.

SPAR: 2023.09.07.

TESCO: 2023.07.06.