Pick gondoskodás

A PICK számára kiemelten fontosak az anyukák és mindennapjaik, hiszen, még ha észrevétlenül is, ők a család működésének mozgatórugói.

Magyarország egyik vezető gyártójaként és márkájaként szeretnénk minél több ember figyelmét felhívni azokra a dolgokra, melyektől meggyőződésünk, hogy az édesanyák és általuk a családok élete is jobb lehet.

A gondoskodásnak kétségkívül nagy szerepe van a mindennapokban és vitathatatlan tény, hogy az anyai gondoskodás elengedhetetlen, pótolhatatlan és utánozhatatlan, amiért nem lehet elégszer köszönetet mondani.

Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a rohanó hétköznapokban is vegyük észre a gondoskodás apró jeleit és a köszönetnyilvánítás fontosságát; ez olyasvalami, ami nagy hatással lehet az édesanyák boldogságára és családjuk életére is.

Szeretnénk, ha a családtagok többször elismernék az édesanyák mindennapos erőfeszítéseit, még akkor is, ha ők ezt természetesnek érzik, és cserébe nem várnak köszönetet.

Nem kell nagy dolgokra gondolni; elegendő egy tudatos gesztus, egy puszi, egy ölelés, egy szó: „Köszönöm”. Egy kis odafigyeléssel ezért mindannyian napi szinten tehetünk.

A PICK szeretné felvállalni ezt a küldetést és még jobban ráirányítani a figyelmet az édesanyákra, hiszen ők látják el a családot nap mint nap finom és minőségi étellel.

A PICK is mindent megtesz ennek érdekében; gondosan odafigyel, hogy termékei mindig a legfinomabbak legyenek és széles választékából akár minden nap más-más finomság kerülhessen az asztalra. Bízunk abban, hogy az édesanyák számára nagy segítség, hogy termékeink által nap mint nap olyan finom ételeket adhatnak családjuknak, amivel szerető gondoskodásukat  kifejezhetik.