PICKOLINO termékcsalád

A virsli mindennapjaink elmaradhatatlan része, hiszen egyszerű megoldás számos olyan helyzetben az ünnepekhez közeledve, amikor gyors és finom ételt kell készítsünk. A PICKOLINO virslikkel pedig csak a képzeletünk szab határt az egyszerű, gyors és kreatív megoldásoknak: akár egy sós harapnivalót akarunk készíteni, vagy egy könnyed salátát, minden receptet gyorsan fel tudunk dobni vele és mindenkinek ízleni fog.

 

                                        

 

De nem csak az étel lehet változatos, hanem a PICKOLINO is: a termékcsalád népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővítjük termékcsaládunkat, széles választékot biztosítunk sertés- és csirke termékeink által, így ma már több ízesítésben és kiszerelésben megtalálhatóak a boltok polcain. Idén tavasszal pedig a már jól ismert és közkedvelt, sertés és- csirkehúsból készült PICKOLINO virslik mellett a választék idén újabb sertésvirslivel bővült.

 

                                        

 

A sima és laktózmentes sajtos változatban elérhető PICKOLINO Roppanós Frankfurti sertésvirslivel kiegészülve a termékcsaládban a gyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálja a hozzáillőt. – a jól megszokott PICK minőségben és ízvilágban.

 

         

 

PICK PICKOLINO. Hozzád melyik illik?