PICK Virtuális múzeum

Ha szeretnél a PICK világában tovább kalandozni, lépj be Múzeumunk virtuális kapuján, ahol igazán egyedi élmények várnak Rád!

 

Az elmúlt években egy folyamatos, dinamikus változást láthatunk magunk körül, mely életünk minden területére kihat, az étkezési szokásoktól kezdve egészen a tartalomfogyasztásig. A fókusz egyre inkább az interaktív, főként digitális tartalmak felé terelődik.  Annak érdekében, hogy a cégünk által képviselt értékeket megőrizzük, úgy, hogy közben a megváltozott igényeknek is megfeleljünk, a digitális technológiát hívtuk segítségül és a virtuális térben hoztuk létre a megújult Pick Múzeumot.

 

A virtuális (VR), valamint kiterjesztett valóság (AR) technológiának köszönhetően már nem helyhez kötött a Múzeum látogatása, hanem bárki számára bárhonnan elérhető. A felhasználó ráadásul úgy érezheti magát, mintha egy valós múzeumban járna, miközben lehet, hogy éppen otthon ül a kanapén.

 

A múzeumban többek közt egy interaktív videó mutatja be a cég történetét, emellett egy 360 fokos videó segítségével virtuális gyárlátogatáson is részt vehetnek az ide „látogatók”, sőt, még a korábbi múzeumból is átköltözik néhány kiállítási darab. Habár a játékosságot és az élményeket már ezek a terek sem nélkülözik, több játék is helyet kapott a megújult múzeumban.

 

Látogassanak el Önök is a PICK Múzeumba a www.pickmuzeum.hu weboldalon keresztül, vagy töltsék le a ’PICK Múzeum’ applikációt a még változatosabb 3D élmény érdekében, melyet elérhetnek a Google Play áruházban és az App Store-ban egyaránt! 

 

MÚZEUM NYITVA TARTÁS

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy 2018. december 23-tól a Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum felújítási munkálatok miatt tartósan zárva tart.