Házias termékcsalád

Aki maga készíti a családnak szánt ételt, az egyúttal állást foglal a minőség és a gondoskodás fontossága, a házias ízek és a hagyományok tisztelete mellett. Tudjuk, hogy jót főzni jó alapanyagokból lehet. Élvezettel fedezzük fel a gasztronómia számos új területét, mégis úgy gondoljuk, a gyerekkorunkat idéző, jól ismert, házias fogásoknak sosem lehet párja.

A jól ismert és megbízható PICK márka Friss hús termékcsaládja azokra gondolva bővül a HÁZIAS termékcsalád tagjaival, akik könnyedén és egyszerűen kalandoznak az új ízek tengerén, de mégis mindig visszatérnek az otthon ízeihez. A 100%-ban megbízható, magyar gazdaságban nevelt sertések húsa már előkészítve kerül a polcokra, kényelmes és praktikus formában, a könnyű és egyszerű felhasználás érdekében. A termékcsalád tagjai a megbízhatóság és átláthatóság mellett egyedi termékelőnyökkel is rendelkeznek: vékonyra szeletelve, felkockázva, kötözve vagy göngyölve kerülnek a boltok polcaira. Ezzel segítjük fogyasztóinkat, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a minőség, a megbízhatóság és a praktikum között.

A házias ízekhez mi szolgáltatjuk a minőségi alapanyagokat, és ha szükséges, némi inspirációt is néhány izgalmas recept formájában ide kattintva.


Miért válaszd a PICK Friss hús házias termékcsaládot?

  • Jól ismert, megbízható PICK márka
  • 100%-ban megbízható, magyar gazdaságban nevelt sertések
  • Magas feldolgozottsági szint
  • Könnyen elkészíthető, egyszerű felhasználás
  • Kényelmes, praktikus
  • Tradíció, megbízhatóság és minőség
Sertéstarja szalonnában
Sertéstarja szalonnában
Kötözött, göngyölt
Sertés császárszelet
Sertés császárszelet
bőrös, kötözött
Sertéskaraj szalonnában
Sertéskaraj szalonnában
Szeletelt
Sertéstarja
Sertéstarja
Vékonyan szeletelt
Sertés back bacon
Sertés back bacon
Szeletelt
Sertés zsírszalonna
Sertés zsírszalonna
kockázott
Sertés dagadó
Sertés dagadó
csont nélkül, darabolt

 

Pick logo