Szponzoráció

A Kölyöksziget Bölcsődét a Pick Gyermeknevelési Alapítvány üzemelteti 2011 óta.

 

Bölcsőde neve 2016. március 1-től Kölyöksziget Bölcsőde. Alapítványunk óvodát is működtet, mely intézményi szolgáltatást a szülők a gyermek 3 éves korát követően igénybe vehetnek. A közös intézményben a bölcsőde szakmailag önálló egységként működik. Gyermekeket 1,5 éves kortó vesszük fel, három kisgyermeknevelő és egy bölcsődei dajka gondozza, neveli a gyermekeket nagy odafigyeléssel.

 

Családbarát bölcsődeként működünk, ahol az ellátás összhangban van a gyermekek szükségleteivel, megfelel a szülők igényeinek.

 

Egycsoportos bölcsődénk az óvoda épületében van kialakítva. A gyermekszoba közvetlen ajtókijárattal teraszra és a játszókertre nyílik. A tárgyi feltételeket úgy alakítottuk ki, hogy szolgálja a gyermekek biztonságát, kényelmét, egészségük megőrzését, és lehetővé tegye a mozgás és játékigényük kielégítését. Az optimálisan kialakított tárgyi környezet a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő tevékenységre, mozgásra ösztönző, biztonságos és ízléses, elősegíti a gyermekek önállósodását.

További részletekért látogasson el a Kölyöksziget Bölcsőde weboldalára!